Find den rigtige gamer musemåtte

De fleste er enige om at gamer musen er gamerens vigtigste værktøj. For at få 110% ud af din gaming mus er det anbefalet at man anskaffer sig en gamer musemåtte. Ligesom med gamer muse kan det være lidt af en jungle og vælge hvad der passer bedst til ens behov, så det har vi prøvet at gøre lettere for dig. På nuværende tidspunkt er de mest populære slags enten gamer musemåtter af stof eller af en form for plastik.

 

Gamer musemåtter af stof

Hvis du følger eSports har du nok lagt mærke til at de fleste professionelle gamere har en musemåtte af stof. Mange tror at fordi det er stof er der ikke den glatte overflade som på musemåtter af plastik men det er en misforståelse. Producenterne har over årene fundet frem til nogle gode metoder til at gøre stof musemåtterne glatte og fantastiske til formålet. For at undgå at gamer musemåtterne glider rundt på dit bord kommer de som regel med en gummi overflade på undersiden af musemåtten.

Razer Goliathus XL SteelSeries QcK XXL

En stof musemåtte er en smule sværere at gøre ren end en plastik musemåtte og den samler selvfølgelig støv og skidt lidt nemmere end en plastik musemåtte, men det er på ingen måde farligt eller umuligt at vaske dem. De er dog en del nemmere at transportere da du kan rulle den sammen og bøje den som du har lyst i din taske.

De mere populære stof musemåtter i øjeblikket er SteelSeries QCK og Razer Goliathus. Der er mange forskellige versioner og størrelser af disse og vi anbefaler at du søger i tabellen længere nede på siden for at finde den der passer bedst til din mus.

 

Gamer musemåtter af plastik

Hvis stof og plastik musemåtter var i kamp mod hinanden har stof bestemt ikke vundet. Det er helt op til hvad den individuelle gamer kan lide. En gamer musemåtte af plastik kan produceres glattere end en af stof. Så hvis en gamer er mere til en helt smooth oplevelse med sin mus er en gamer musemåtte af plastik det rigtige sted at starte. Samtidigt, fordi det er plastik, kan de også blive produceret så der er lidt mere ‘ru’ for at give en mere ‘hård’ oplevelse med musen.

Det er muligt for producenterne at gøre ting som at inkorporere RGB lys i dem, ligesom Razer har gjort med deres Razer Firefly eller SteelSeries har gjort med SteelSeries Prism. Disse 2 gamer musemåtter kan dog også fås i stof versioner.

Razer Firefly

Det er utroligt nemt at rengøre en plastik musemåtte og det tager kun få minutter, de er dog lidt mere bøvlet at transportere end en musemåtte af stof. Dog kommer stof musemåtter som regel i meget større versioner, hvis man finder det nødvendigt. modsat til plastik musemåtter der som regel kommer i lidt mindre men selvfølgelig brugbare størrelser.

Gamer musemåtte værd at nævne

Hvis du er gamer af den ældre skole kender du måske gamer musemåtten, Icemat. Disse musemåtter blev lavet tilbage i 2000’erne af SteelSeries og de var sjovt nok, lavet af glas.

Icemat

Det var revolutionerende dengang og de fungerede overraskende godt. Det var dog anbefalet at du havde høj lyd i dine spil eller en form for lukkede headsets da det ofte larmede når du trækkede din mus henover musemåtten.

Generated by wpDataTables