Razer Mus til gaming

Du kan ikke gå galt i byen med en Razer mus eller andet Razer hardware. Navnet Razer er et navn du ikke kan undgå at høre hvis du har noget som helst at gøre med gaming. Navnet går hånd i hånd med god kvalitet og premium materialer. Razer er dog ikke kendt for at være i den billige ende af industrien, men som med så meget andet, så får man hvad man betaler for. Hvis man kigger lidt rundt på internettet støder man på forum posts og lignende hvor folk udtrykker deres kærlighed for f.eks. Razer DeathAdder serien. Der er mange folk der udtrykker at selvom de har brugt deres gamer mus alt fra 2-8 timer om dagen fungerer deres Razer mus stadig helt uden problemer, efter flere år.

Men hvorfor betale 500 kroner for en mus?
Vi prøver at se på det på den her måde. Hvis du køber en ny smartphone, for 3000 kroner, så siger man som en tommelfingerregel at den holder i omkring 2 år. Hvis mobilen ikke er slidt op, så er dens hardware outdated eller producenten supporterer ikke dens operativsystem eller i værste fald, så supporterer de slet ikke modellen.

Med en Razer mus er der en stor chance for at hvis du behandler den ordenligt, så har du den langt længere end 2 år. Den vil ikke være outdated fordi de bruger de nyeste teknologier og du kan indstille musen som du vil, så hvis du oplever at der udkommer et spil der kræver at du har brug for en anden polling rate, DPI eller andet, så kan du gøre dette med din nuværende Razer mus.

Razer blev stiftet i 1998 og er et firma der laver gaming hardware. Deres første mus kom ud i år 1999 som de kaldte Boomslang 1000. Dengang var det kugle muse der blev brugt og denne mus var ikke en undtagelse:

Hvis du sammenligner deres første mus med nogle af de nye de har lavet i gennem tiden, kan man virkelig se hvad der er sket i gennem årene. Alting har ændret sig. Selvfølgelig er det lang tid siden de er gået væk fra at producere kugle muse, da det mest udbredte nu er laser eller optiske sensorer. Nu til dags er det meste også i brugernes hænder. Indstilling af hvor hurtig musen skal bevæge sig, RGB lys og andet er noget som brugeren helt selv sidder med. Før i tiden var der ikke meget at brugeren selv kunne vælge når det kom til deres gaming hardware.

Siden stiftelsen har Razer fortsat lavet gamer hardware i form af primært razer muse, razer tastaturer, razer musemåtter og razer gamer laptops. Klik her for at se en liste over de forskellige produkter Razer har lavet i gennem årene og nogle af deres specifikationer.

I tabellen herunder har vi samlet de bedste razer muse for at gøre det overskueligt og nemmere for dig at finde din fremtidige mus.
Generated by wpDataTables