SteelSeries mus – SteelSeries Rival og Sensei

Hvis du er en gamer er der en stor chance for at du har ejet en SteelSeries mus i gennem tiden ellers har du helt sikkert hørt om dem. Firmaet blev startet tilbage i 2001 i Danmark af Jacob Wolff-Petersen og de har deres hovedkvarter i København.

Firmaet ud med navnet Soft Trading tilbage i sin tid, hvor de blandt andet lavet musemåtten Icemat. Det var dengang et større hit og blev solgt i mange eksemplarer. Modsat alle andre musemåtter var deres Icemat lavet af glas. Efter deres navneskift i 2007, har de siden hen holdt sig til materialer af primært plastik og stof når det kommer til deres SteelSeries musemåtter.

SteelSeries muse som man primært har hørt om i gennem tiden er SteelSeries Rival og SteelSeries Sensei serierne. Begge af disse muse kommer som en 310 version som den optiske sensor TrueMove3. SteelSeries Rival er primært lavet for gamere der er højrehåndet pga. den form SteelSeries har valgt at lave musen i hvorimod SteelSeries Sensei er lavet helt symmetrisk hvilket gør den perfekt for både højre- og venstrehåndede. Den har også 2 makro knapper på hver side for netop dette formål. De begge vejer omkring det samme hvilket er omkring 90 gram, så det er nogle forholdvis lette muse.

Herunder kan du se et billede for at sammenligne de to SteelSeries muse.

Rival 310 vs Sensei 310

 

SteelSeries har været et af de førende firmaer når det kommer til gamer muse, gamer tastaturer, gamer headsets og gamer musemåtter i mange år. De har sponsoreret en masse eSports hold som f.eks. Evil Geniuses, og mange andre.

 

Generated by wpDataTables