Top 5 gamer muse i 2018 – Find den bedste gamer mus

 

Razer DeathAdder Chroma Elite

Razer DeathAdder Elite ChromaHvis du kender til Razer er der en stor chance for at du har hørt om denne Razer mus, DeathAdder. Hvis du har hørt navne som kennyS, gla1ve, mixwell eller nitr0 så er det denne gamer mus der bliver brugt. Denne gamer mus er legendarisk og er en best-seller. Mange har sagt er det er den bedste gamer mus. Razer lavede den første DeathAdder i 2006 og har siden da videreudviklet denne gaming mus til det som den er i dag.

Selve den måde musen er formet på har ikke ændret sig meget, men sensor, scroll wheel og knapperne er blevet forbedret med tiderne. Den kommer med et lækkert letvægts fiberkabel som at nemt at manøvre rundt ved sit skrivebord modsat til mange andre gamer muse som har et kabel dækket af stift plastik. Mange personer med større hænder beskriver musen som værende perfekt, dog er den også velpassende til personer med mindre hænder.

Du har mulighed for at indstille 16.8 millioner forskellige farver samt indstille alle musens knapper og DPI i Razer Synapse som kan downloades på Razer’s hjemmeside. Razer DeathAdder musen fungerer fantastisk på alle Razer’s musemåtter.


ZOWIE EC2-A

ZOWIE EC2-AEn simpel mus der fokuserer på funktionalitet frem for andet fra ZOWIE, som er velkendt for deres ZOWIE muse. Måske har du hørt om ZOWIE FK1 som har den samme sensor som denne mus. ZOWIE EC2-A(120mm) er en smule kortere end ZOWIE FK1(128mm) og buer lidt mere over ryggen end FK1 musen. Derfor er EC2-A musen mere komfortabel til gamere der bruger det såkaldte ‘palm grip’, samtidigt med folk der er lidt en hybrid i mellem ‘palm grip’ og ‘claw grip’.

Med denne mus behøver man ikke at installere noget ekstra software fordi der allerede er nogle faste DPI indstillinger bygget ind i musen:

400 DPI – Musen lyser rød.
800 DPI – Musen lyser lilla.
1600 DPI – Musen lyser blå.
3200 DPI – Musen lyser grøn.

Polling rate  og lift off distance kan også indstilles. Klik her for at se en video om hvordan man sætter de forskellige indstillinger på musen.

Det er en meget simpel men effektiv gaming mus.


Razer Naga Elite Chroma

Razer Naga Elite ChromaDenne gaming mus er ligesom dens bror, Razer DeathAdder, legendarisk. Musen er specielt designet til spil som World of Warcraft, Diablo 3, League of Legends og andre lignede spil hvor man har brug for lidt flere bindings end f.eks. CS:GO.

Du kan ikke undgå at støde på Razer Naga hvis du googler ‘MMO mouse’ eller lignende. Den er fantastisk til dette formål.

Med Naga’ens ekstra 12 macro keys på venstre siden af musen har du altid dine abilities lige ved hånden og du kan frit binde knapperne til hvad du har lyst til.

Et ekstra plus er at musen er trådløs og kommer med sin egen charging dock. Mange har testet musen og siger at selvom du har mulighed for at bruge musen trådløst, så mister du ikke noget performance eller reaktionstid. Hvis du dog er skeptisk overfor dette, har du mulighed for at sætte en ledning i så du ikke bruger den trådløst mere.

Musens lys kan indstilles frit ligesom med Razer DeathAdder musen i Razer Synapse og den har i alt 19 macro keys som også indstilles i dette software.


SteelSeries Rival 600

SteelSeries Rival 600En SteelSeries mus med nyere teknologi som de har valgt at kalde TrueMove3+. Musen kommer nemlig med hele 2 sensorer, en til at registrere dine bevægelser med musen og en anden der er dedikeret til at give dig den bedste og mest nøjagtige lift-off.

Udover et utroligt lækkert og innovativt design kommer musen med muligheden for at justere dens vægt. Musen kan skilles af således at du på hver side af musen har 4 ‘lommer’ hvori du kan indsætte nogle små 4 grams vægte. På den måde kan du justere vægten på mange forskellige måder i form af vægt men også balancen i musen når du bruger den. Den har også 3 macro keys på venstre side af musen modsat til normen der for det meste er 3 macro keys.

Selvfølgelig kommer musen med noget lækkert RGB lys som kan justeres på et hav af forskellige måder og muligheden for at indstille DPI som går op til 12000. Dette kan alt gøres i SteelSeries Engine.


Corsair Gaming Harpoon RGB

Corsair Gaming Harpoon RGBDenne mus er den uofficielle bedste budget mus. Corsair gamer muse er måske ikke de muse der er mest fremme på markedet det betyder bestemt ikke at de ikke ved hvad de laver. Med en vægt på kun 85 gram, DPI fra 250 til 6000 og RGB lys er der lidt at lege med når det kommer til indstillinger. Det er en mere kompakt mus i form af at den er en smule bredere end man måske er vant til og en smule kortere. Dette er gamer musens mål:

111,5 x 68,3 x 40,4mm

Vi anbefaler at du ser en review video på YouTube for at få et mere detaljeret review af denne Corsair gamer mus.

For at indstille lys, DPI, polling rate og mere skal man ind på Corsair’s hjemmeside og downloade der Corsair Utility Engine.